Categorie
  • Plastic Koffiebekers Bedrukken

Plastic Koffiebekers Bedrukken

Wil je jouw bedrijf extra onder de aandacht brengen? Een goedkope, maar toch uiterst effectieve manier om dit te realiseren is door te kiezen voor koffiebekers met logo. Door plastic koffiebekers te bedrukken met jouw logo valt jouw bedrijf altijd en overal op. De populaire witte polystyreen (PS) automaatbekers worden snel en professioneel bedrukt in maximaal 6 kleuren (PMS). De vermelde prijzen zijn inclusief bedrukking (1 kleur). Je kunt je ontwerp of logo direct uploaden tijdens het plaatsen van je bestelling. Hoe handig is dat?!

Plastic bekers bedrukken

Jouw bedrijf of product beter onder de aandacht brengen? Laat dan jouw plastic bekers bedrukken. Online zo geregeld! Selecteer het aantal bekers en kleuren, upload je bestand en reken af in een veilige omgeving. Deze dry-offset bedrukking is mogelijk tot maximaal 6 PMS kleuren. Een standaardbestand met een resolutie van 300dpi kan voor bedrukking aangeleverd worden (bij voorkeur in AI of PDF formaat). Bedrukte plastic bekers zijn gemaakt van een stevige kwaliteit polystyreen (PS) en zijn geschikt voor koud en warme dranken. De witte drinkbekers zijn makkelijk in gebruik en dankzij een speciale antistatische behandeling geschikt voor bijna alle koffieautomaten. Spoedleveringen (7 dagen) mogelijk! Plastic koffiebekers bedrukken doe je eenvoudig en snel via KoffiebekerDirect. Nérgens voordeliger!

Plastic koffiebekers: licht van gewicht, breed inzetbaar.

Je bent verzekerd van extra stevigheid door de geribbelde rand. Plastic automaatbekers zijn uitermate geschikt om te gebruiken voor een koffieautomaat. Doordat de bekers voorzien zijn van een antistatische laag worden storingen aan je koffiemachine voorkomen. In ons assortiment vind je twee soorten: de classic en freshbrew. Alle bekers zijn stevig en vormvast en voldoen aan de gestelde eisen voor voedselveiligheid. Wil je verzekerd zijn dat je koffie lekker lang warm blijft? Kies dan voor onze schuimbekers. Deze zijn extra isolerend dankzij de eps schuimlaag. De foambekers zijn licht van gewicht en eenvoudig te gebruiken. Wegwerp koffiebekers zijn ideaal voor op kantoor, een feest of een event. Bij KoffiebekerDirect kun je ook terecht voor praktische extra’s als roerstaafjes, suikersticks, creamersticks, sleeves en bekerhouders. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Extra isolerend, extra opvallend!

EPS foambekers met eigen print zijn leverbaar in 2 inhoudsmaten: 7oz en 8oz. De bekers zijn extra isolerend en daarom ideaal voor extreem koude en warme dranken. Handzaam, zeer licht in gewicht en prettig om uit te drinken. Te bedrukken in max. 8 PMS kleuren. Min. bestelhoeveelheid: 30.000 bekers. Levertijd: 5 weken na goedkeuring artwork. Geen ontwerp? Binnen 2 werkdagen sturen wij jou een perfect voorstel toe en wij nemen de bekers pas in productie als je 100% tevreden bent over het ontwerp. Eenmalige kosten: €80.