Breng meer  kleur in het bedrijf met Scotty Colour

Breng meer kleur in het bedrijf met Scotty Colour

Goed geruit!

Alhoewel zijn uiterlijk misschien doet vermoeden dat ie uit Schotland komt, is de Scotty toch echt een Nederlands product die begin jaren ’90 werd geïntroduceerd. Je treft hem werkelijk overal aan. In de bedrijfskantine, op kantoor of in de kantine van je favorite vereniging. Schotse Ruit koffiebekers vind je altijd en overal!

De Schotse Ruit is niet voor niets de populairste koffiebeker uit het assortiment; superscherp geprijsd en per 2.500 of 1.000 stuks verpakt. Uit voorraad te bestellen bij KoffiebekerDirect tegen gegarandeerd de scherpste online prijs! Overigens is de beker ook te verkrijgen in de inhoudsmaat 150cc, die per 2.500 stuks is verpakt. Toch vonden wij het wel eens tijd voor wat afwisseling in kleur. Ga eens voor de Scotty Colour; vijf frisse, vrolijke kleuren verpakt in één sleeve! De Scotty Colour is verkrijgbaar in de inhoudsmaat 180cc/7oz en is verpakt per 2.500 stuks en zowel voor koude als warme dranken te gebruiken.

Bestel je koffiebekers vandaag en ontvang je bestelling morgen!

Plaats je bestelling op werkdagen vóór 13.00 uur, dan verzenden wij hem dezelfde dag en kun je hem de volgende dag in huis verwachten. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden op maandag verzonden en kun je dinsdags in huis verwachten. Bovendien word je keurig op de hoogte gehouden wat betreft het moment van aflevering, door middel van trackinggegevens die je per e-mail ontvangt.

19 april 2019