Categorie
  • Automaatbekers (PS)

Automaatbekers (PS)

Stevige automaatbekers in wit, zilver/wit en bruin/wit. Leverbaar in diverse series én formaten. De wegwerpbekers zijn hittebestending (tot ca. 90˚) en passen in elke automaat. Functioneel, makkelijk, hygiënisch en 100% veilig.

Automaatbekers: constante kwaliteit

Automaat bekers van KoffiebekerDirect zijn prettig in gebruik, functioneel en hygiënisch. Ze voldoen aan alle eisen voor voedselveiligheid en zorgen voor optimaal gebruiksgemak voor gebruiker én automaat. Ontnestbaar, maatvast en antistatisch! De plastic bekers vallen zeer soepel door de koffieautomaat. Als éénmalige verpakkingen zijn ze bovendien milieuvriendelijk in gebruik: ze kunnen voor ruim 90% worden gerecycled.

Goed stevig en zeer betrouwbaar

De hittebestendige polystyreen (PS) koffiebekers zijn gemaakt van een stevige kwaliteit plastic (zo’n 4 gram per stuk). Hittebestendig tot ca. 90 graden. Deze plastic bekers zijn daarom zeer geschikt voor warme dranken zoals koffie, thee en chocomelk. KoffiebekerDirect levert twee populaire modellen automaatbekers: de classic en de freshbrew serie. Ideaal voor (horeca) bedrijven, verenigingen, instellingen en scholen.


Daarom automaatbekers van KoffiebekerDirect:

✓  gemiddelde klanttevredenheid van 9,3 (Kiyoh)
✓  altijd de voordeligste online prijs. Dat is gegarandeerd
✓  uitsluitend producten van hoge kwaliteit
✓  zeer snelle levering. Voor 13:00 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag nog verzonden!
✓  uitstekende customer service (telefoon, mail en chat)