Betalen bij PackagingDirect: veilig én met keuzevrijheid

In de webshops van PackagingDirect.nl kun je veilig en gemakkelijk betalen. Voor online betalingen maken wij gebruik van het betaalsysteem van MultiSafepay. Betalen via deze betalingsprovider is zeer veilig omdat jouw rekeninggegevens altijd afgeschermd blijven wanneer je online betaalt.

Betalen kan op de volgende manieren:

- iDEAL
- Sofort Banking
- Bancontact 
- Maestro 
- PayPal 
- Maestro 
- Mastercard
- Visa 
- Betalen op factuur (+ € 3,50) Enkel voor zakelijke klanten, BTW-nummer verplicht. 

 

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betalingsmethode in Nederland. Met deze methode kun je snel, vertrouwd en veilig jouw online aankopen afrekenen. Bij alle Nederlandse banken kun je direct gebruik maken van iDEAL. Je rekent dan af in de voor jouw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes die van toepassing zijn voor jouw eigen bank. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven.

Mastercard/Maestro/Visa

Via MultiSafepay kun je direct veilig online betalen met jouw creditcard van VISA of MasterCard. MultiSafepay biedt daarbij optimale bescherming van jouw gegevens door gebruik van Verified VISATM en MasterCard SecureCodeTM.

PayPal

PayPal is een wereldwijd betaalsysteem (particulieren & webshops). Als je deze betaalmethode aanvinkt, wordt je rechtstreeks doorgestuurd naar PayPal. Je start deze betaalmethode door je e-mailadres in te geven. De betaling vindt vervolgens plaats via je eigen PayPal-rekening. Betaal je met deze betaalmethode, dan kun je ook gebruikmaken van de PayPal aankoopbescherming. Meer info: klik hier.

Bancontact

Bancontact (voorheen Bancontact/Mister Cash) is de populairste betaalmethode in België. De bankkaart is gekoppeld aan het tegoed op de Belgische bankrekening. Alle Belgische banken zijn aangesloten en maken betalingen via de betaalmethode mogelijk. Betalingen zijn altijd gegarandeerd, bevestigd en 3D-secure beveiligd. Bancontact verzorgt ook betalingen via de Bancontact app.

Sofort Banking

SOFORT Banking maakt het online betalen heel eenvoudig en veilig. Je gebruikt gewoon de vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Het betalingsproces vindt direct, dus real-time plaats, zodat jouw bestelling snel/direct kan worden verwerkt. Betalen via de betaalmethode is alleen mogelijk vanuit Duitsland, België en Luxemburg.

Onze Bedrijfs- en bankgegevens

PackagingDirect.NL BV
Schumanpark 67
7336 AS APELDOORN

Telefoonnummer +31 (0) 55 767 6100

K.v.K. nr: 52953890
BTW-identificatienummer:
NL850681911B01

Bank : ABN-AMRO
IBAN : NL12 ABNA 0555 3801 49
BIC Code : ABNANL2A 

Betaling op rekening

Zakelijke klanten met een PackagingDirect account kunnen ook op rekening betalen. In dat geval dien je de bedrijfsnaam + het bijbehorende BTW-nummer op te geven (verplicht veld). Onze betalingstermijn is 14 dagen vanaf het moment dat je de bestelling van PackagingDirect.NL BV  ontvangen hebt. Wij berekenen € 3,50 (excl. btw) per transactie aan administratiekosten. 

PackagingDirect.NL BV behoudt zich het recht voor uw keuze voor deze betaalservice te weigeren. Dit is in beginsel alleen het resultaat van de door ons uitgevoerde kredietwaardigheidstoets. o.a. bij CreditSafe, ofwel onze goedkeuring of weigering om jouw bestelling te accepteren.

Het verschuldigde bedrag dient binnen een termijn van 14 dagen na afleverdatum door PackagingDirect.NL BV ontvangen te zijn, tenzij jouw factuur een andere betalingstermijn aangeeft.

 


 

Meer PackagingDirect betaalservice:

HEB JE NOG VRAGEN OVER ONZE BETAALMETHODES?

Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of telefonisch via +31 (0) 55 767 6100.