Koffiebekers Bedrukken: Duurzaam

Filters
{{ numberOfResults }} producten
Sorry! We hebben geen producten gevonden.

Vanaf 3 juli 2021 is de nieuwe Europese SUP-wetgeving van kracht. Dit heeft gevolgen voor het gebruik van koffiebekers. Voor bedrukte koffiebekers geldt dat ze een verplichte SUP-markering krijgen.

Opvallen met professioneel bedrukte, duurzame koffiebekers? Dan weet je zeker dat je gezien wordt. Biologisch afbreekbare of recyclebare koffiebekers met eigen print regel je gemakkelijk bij KoffiebekerDirect. Niet alleen een milieubewuste keuze, maar het geeft jouw klanten ook een goed gevoel. Kies uit twee opties: kartonnen bekers van hoogwaardig karton met een volledig afbreekbare coating van polymelkzuur (PLA) of koffiebekers met een coating op basis van natuurlijke mineralen (reCUP™). Ontdek onder het productaanbod de verschillen.

reCUP™: Koffiebekers met Earthcoating

reCUP koffiebekers met eigen bedrukking hebben een unieke coating (binnenvoering), die tot 51% van het plastic vervangt door mineralen. De gemineraliseerde coating (mengsel van polyolefine hars en calciumcarbonaat) zorgt er bovendien voor dat de kartonnen bekers makkelijker kunnen worden verpulverd. Deze innovatieve coating (EarthCoating®) maakt de koffiebekers volledig recyclebaar in de traditionele papierrecyclingsystemen. De bekers komen niet meer terecht bij het restafval, maar kunnen gewoon in de papiercontainer en zijn dus waardevol om in te zamelen. De look, feel en prestaties zijn hetzelfde als traditionele papieren bekers. Recyclebare reCUP koffiebekers zijn door het Duitse Der Grüne Punk gecertificeerd als ‘AAA Recyclable certification’.

Koffiebekers met PLA coating

Het voordeel van onze biobased koffiebeker (met PLA coating) is minder restafval. De kartonnen bekers kunnen worden gecomposteerd in een industriële omgeving, omdat ze voldoen aan EN13432 norm voor composteerbare verpakkingen. Echter wordt het merendeel van deze koffiebekers in de praktijk niet gescheiden ingezameld. Om die reden gaan ze vaak rechtstreeks naar de afvalverbranding. Maar gelukkig worden er steeds meer bekers steeds meer ingezameld om zo te worden hergebruikt. Hiervoor zijn op dit moment twee opties: recycling (dan wordt het via een aparte stroom opgehaald en verwerkt tot bijvoorbeeld toiletpapier en tissues). Of de koffiebekers worden na inzameling vergist waarbij biogas ontstaat (winning van groen gas) en de vergistingsresten composteren.

Stimuleer ook hergebruik!

Milieuvriendelijke koffiebekers met eigen bedrukking worden geleverd in alle gangbare maten. Tip! Om de milieu-impact nog verder te verlagen, is het verstandig om hergebruik van de duurzame koffiebekers te stimuleren.

reCUP koffiebekers: de innovatie zit 'm aan de binnenkant

De nieuwe reCUP™ koffiebekers mag je écht duurzaam noemen: ze mogen na gebruik bij het oud papier. En van daaruit kunnen ze 100% worden hergebruikt! Zoek je écht milieuvriendelijke koffiebekers om jouw klanten te laten zien dat jij bewust kiest voor duurzaamheid? Dan maak je met reCUP™ koffiebekers een positief statement dat zéker gewaardeerd zal worden. Je kunt jouw koffiebekers gewoon in full colour laten bedrukken. Bijvoorbeeld met jouw logo, beeldelementen én claim voor duurzaamheid. Zo zet je jezelf (milieu)vriendelijk op de kaart! De innovatie zit 'm aan de binnenkant. De reCUP™ koffiebekers van koffiebekerdirect kunnen tot maar liefst zeven keer gerecycleerd worden, net zoals kartonnen dozen. Maar de innovatie zit ‘m aan de binnenkant! De bekleding is gemaakt van EarthCoating®. Dat is een innovatieve coating op basis van natuurlijke mineralen. Ze kunnen na gebruik in de papierbak en worden dan gewoon 100% hergebruikt in de papierrecycling! Uiteraard kunnen we onze reCUP™ koffiebekers, net als elke andere kartonnen koffiebeker, in full colour voor je bedrukken. Maar dan heb je wél mooi een 100% duurzame koffiebeker die volledig kan worden gerecycled. Zo sluit je met je product uitstekend aan op de wereldwijde trend om kartonnen bekers en verpakkingen milieuvriendelijker te maken. En dát zullen ook jouw klanten zeker waarderen!

Bestellen & Betalen bij PackagingDirect

Bij PackagingDirect kun je gemakkelijk en snel je artikelen uitzoeken en een bestelling plaatsen. Voeg de artikelen toe aan je winkelwagentje, geef de verzendgegevens op en reken eenvoudig en veilig af.

Je kunt bij PackagingDirect onder andere kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
- Bancontact
- Creditcard
- PayPal
- Achteraf betalen op rekening (+€3,50)

Geniet ook van snelle levering

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan zorgen wij er over het algemeen voor dat je bestelling dezelfde werkdag nog door ons wordt verzonden.

{{ message }}