Heb je vragen over je zending?

De best mogelijk bezorgservice: PackagingDirect.be biedt volop keuze!

De bestellingen van PackagingDirect worden in België afgeleverd door Postnl.be, Brouwer Transport (pallet-leveringen) of UPS (bedrukkingsorders). Heb je voor 13:00u besteld, dan wordt jouw bestelling nog dezelfde dag door ons verzonden.

Wat zijn de verzendkosten in Belgie?

Verzending is al mogelijk vanaf €6,45. De verzendkosten bedragen maximaal €46,45, ongeacht het aantal dozen. Bestelling boven de €410 excl. btw? Dan is verzending altijd gratis!

Het volledige overzicht ziet er als volgt uit:

PostNLPostNL.BE
Standaard levering
1 doos € 6,45
2 dozen € 12,45
3 dozen € 16,45
4 dozen € 20,45
5 dozen € 24,45
6 dozen € 28,45
7 dozen en meer € 46,45

Gratis verzending vanaf €410 excl. btw.

Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?

Besteld voor 13u op: Eerste bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

De meeste bestellingen (95%) worden binnen 24 uur afgeleverd.Hoe kan ik mijn Postnl.BE of Brouwer zending volgen?

Op de dag van verzending ontvangt je van ons aan het begin van de avond een e-mailbericht met daarin de Postnl.be track- & trace nummers. Met deze nummers kun je jouw bestelling eenvoudig volgen op de Postnl.BE website. Voor bestellingen, geleverd via Brouwer is de track & Trace optie helaas nog niet beschikbaar.

Verzonden via Postnl.BE, maar ik ben afwezig

Je kunt tot 22.00 uur ’de bezorging aanpassen. Dat kan via de 'niet-thuis-code'. Deze code laat de bezorger bij jou achter na een ‘1e keer niet thuis’. Op www.postnl.be/nietthuis vul je jouw postcode en niet-thuis-code in. Pas de bezorging aan naar de gewenste dag, afleveradres of naar 1 van de PostNL locaties. Bevestig vervolgens de aanpassing met jouw e-mailadres.

PackagingDirect.be behandelt jouw bestelling met de grootste zorg

Mocht er onverhoopt toch iets misgegaan zijn, neem dan direct contact op met onze klantenservice.Meer PackagingDirect service:

HEB JE NOG ANDERE VRAGEN?

Neem dan gerust contact op via de mail of telefonisch via +31 (0) 55 767 6100. Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar.