Categorie
  • IJskoffiebekers

IJskoffiebekers

Heerlijk in de zomermaanden: een verfrissende ijskoffie! Met de plastic ijskoffie bekers van KoffiebekerDirect serveer jij je to go ijskoffies op een stijlvolle manier. Leverbaar in diverse formaten met bijpassende deksels, rietjes en servetjes.

Bekers voor ijskoffie kopen?

Onze ijskoffiebekers zijn leverbaar in diverse formaten. Gemaakt van (r)PET, dus 100% recyclebaar. Je eigen logo op je ijskoffiebekers? Laat ze bedrukken!

IJskoffie in beker met rietje

*Serveertip

Deksels

Al onze bekers voor ijskoffie zijn af te sluiten met een bijbehorende deksel. Serveer jij je ijskoffie met een toef slagroom? Kies dan bijvoorbeeld voor de dome deksels (met en zonder drinkgat). Liever een deksel met x-slot? Geen probleem! Voor het kiezen van de juiste deksel is de diameter van belang. Houd hier dus rekening mee.

Rietjes, servetjes en draagtrays

Voor de optimale drinkervaring raden wij het gebruik van rietjes aan. Leverbaar in zowel RVS (herbruikbaar) en papier. Let hierbij op de hoogte van de bekers. Niemand wordt immers vrolijk van een rietje die in het drankje verdwijnt.

Ondanks dat onze deksels naadloos op onze bekers passen wil het nog wel eens voorkomen dat een klant per ongeluk knoeit. Geen paniek! Onze papieren servetten (FSC) brengen redding. Leverbaar in meerdere kleuren en daarnaast ook te bedrukken.

Meerdere bekers in één keer vervoeren? Met onze draagtrays gemaakt van pulp (karton) geef jij op een handige manier vier bekers mee aan jouw klant.